New Naruto World

Добре дошли в един нов свят на Наруто! ^^
 
ИндексИндекс  PortalPortal  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Класната стая

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Сря Окт 09, 2013 1:33 pm

Докато останалите бяха късани .. други пускани .. изведнъж в стаята влезе едно момиче.Сенсея веднага отмести погледа си към нея първото,което забеляза беше фалшивата й усмивка,след това прекрасната и дълга коса и не на последно място тъгата в очите й.Той знаеше,че такива деца винаги стават силни нинджи.Точно заради болката .. която той също беше изпитал,но не беше време да се занимава с други работи.Сенсея отлично знаеше как да се държи с такива деца.
-Добро утро .. най-после да видя нещо наистина талантливо-каза мъжа и премина нататък.
-Е .. мисля,че знаеш защо си тук .. трите неща които трябва да ми покажеш са Буншин,Хенге и Каварими,ако искаш потренирай,но не мисля,че имаш нужда от това .. да започваме-каза сенсея и погледна червенокоската в очите като кръстоса ръце.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Кушина Узумаки
Beginner
avatar

Брой мнения : 3
Join date : 07.10.2013
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Сря Окт 09, 2013 5:37 pm

'наистина талантливо'
Думите му ехтяха в главата 'и. Червенокосото момиче се чудеше дали учителят 'и се подиграваше, бе я нарекъл нещо.. или бе честен. Хората обичаха да лъжат, да те препъват и да ти удрят в земята, само и само те да постигнат мечтите си, и все пак имаше ли някаква причина поради която сенсеят би я унизил? Сините 'и очи обходиха тялото му, а след това се фокусираха на лицето му и срещнаха неговия поглед. Очите му сякаш изкряха, беше по-различен от хората с които Кушина се бе срещала до сега, той сякаш бе пълен с живот и не просто съществуваше, а живееше, и не просто изпитваше, а обучаваше, за истинския живот.
Никога преди не я се бяха обръщали към нея с думата талантливо и нещо в едно и също изречение и това някак я озадъчи, краката 'и потрепнаха и тя едвам не изгуби равновесие, но успя да го прикрие добре като стъпа в страни.
*Съвземи се момиче, не си тук за да се червиш, а за да докажеш, че и ти си годна..както всички останали*
И въпреки това, Кушина не каза нищо от сорта на, 'Благодаря' или 'Добре' ... тя просто кимна.
Реши да започне с Буншин но джуцу, техника която позволяваше на използващия я, да създаде свой клонинг. Използваше се за заблуда на противника, отвлича вниманието и позволява на шинобито, което използва тази техника да направи изненадващ ход. Общо взето - примамка.
Кушина затвори очите си, за да се концентрира. Това беше първото нещо което трябваше да се направи, ако една нинжда не постигне вътрешен мир преди да направи каквото и да е, то тя бе обречена на провал, а червенокосото момиче не можеше да си го позволи. Провал не съществуваше в нейния речник, беше грозна дума и имаше също толкова грозно значение. Пое си дълбоко въздух и усети как кислорода изпълваше белите 'и дробове, можеше да си представи как кръвта 'и стигаше мозъка 'и, и после бързо се връщаше от там където беше започнала...един вечен кръг, който никога не спираше...освен когато човек умре.
*Стъпка едно...вътрешен мир...*
Момичето издиша, белите 'и дробове се свиха и избутаха въглеродния двуокис навън.
*Стъпка две..визуализация*
Кушина си представи как два образа, точно като нея се отделиха бавно от тялото 'и, точно както една клетка се дели на две, както тя се бе отделила от сестра си, когато двете бяха просто една мъничка клетка. Кушина ги погледна от страни и се увери, че изглеждаха точно като нея, същият нюанс коса, същият ръст, до последния милиметър..всичко трябваше да е перфектно, и най-малкия детайл имаше значение, особенно ако се намираше в битка, щеше да е хубаво да свикне от сега да обръща внимание та тези важни детайли.
*Стъпка три...чакра*
Чакрата беше едно от най-важните детайли за една нинджа, количеството трябваше да е точно, до последната капка.. не можеше да си позволи да изхаби ненужно количество. Усешаше как сините подобни на нишки линий, пътуваха из цялото 'и тяло и снабдяваха всяка една клетка.
*Последна стъпка...четири*
Момичето събра малките си, бели като порцелан длани, за момент Кушина остана така, затаи дъх..приличаше на кукла..и след само миг, ръцете 'и започнаха да се движат бързо, а очите 'и най-накрая се отвориха.
-Буншин но джуцу.

 


Последната промяна е направена от Кушина Узумаки на Сря Окт 09, 2013 8:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Сря Окт 09, 2013 5:44 pm

Както и очакваше сенсея тя се справи чудесно.За момент той усети тревогата й,но тя бързо се овладя.До нея стоеше едно прекрасно нейно копие.Сенсея за секунди се усмихна,а след това отново вкара студената физиономия.
-Чудесно.Сега Хенге .. -каза той като продължи да я гледа.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хаширама Сенджу
Генин/Иуа
Генин/Иуа
avatar

Брой мнения : 13
Join date : 17.10.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Окт 18, 2013 1:25 pm

След като беше опътен от сенсея, Хашираме се запъти към класната стая.Стигна до една голяма врата, на която пишеше ,,Класна стая''.,,Тук трябва да е.'' - си мислеше Хаширама. Момчето влезе в стаята и се представи:
-Здравейте,сенсеят от стаята за записване, ме изпрати тък,за да проведа изпитът за генин.-Каза спокойно Хаширама, като прибави една лека усмивка.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Окт 18, 2013 1:40 pm

Сред тълпата,която минаваше изпита .. е разбира се тези,които успяваха.Влезна едно момче и сенсея,който беше с най-мрачната възможна физиономия го загледа.
-Хммм Сенджу ..надявам се знаеш,защо си тук.Без много приказки .. първото,което искам да ми покажеш е Буншин но Джуцу,ако ти е ясно започни,ако има нещо попитай-каза сенсея и го зачака.

/10 реда за техниката да ти кажа ;д/
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хаширама Сенджу
Генин/Иуа
Генин/Иуа
avatar

Брой мнения : 13
Join date : 17.10.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Окт 18, 2013 2:11 pm

-Знам всичко за техниката,сенсей. Няма нужда да ми обяснявате.-Каза момчето, с усмивка, въпреки че му беше доста трудно да се усмихне на такъв,как да го кажа - ,,мрачен човек''.Хаширама се огледа, наоколо беше пълно с ученици и всички те бяха зяпнали него.Нямаше как да не се притесни.Момчето знаеше всичко за техниката, но само на практика.Никога не се беше пробвал да направи каквото и да е джутсо. Преди да започне каквито и да е приготовления за техниката, Хаширама измери няколко пъти,човекът седящ пред него, с поглед.Трябваше да успее от първия път, за да впечетли сенсеят. Но как да го впечетли този тип.Погледът му показваше,че дори и една малка грешка, ще ти коства бандата,а по думите му, Хаширама разбра, че този учител е доста взискателен, и няма да мине изпитът туко така.
Както и да е, Хаширама трябваше да направи Буншин но Джутсо. Тази техника се състоеше в това, да направиш твое перфектно копие.*Добре сега е момента да блесна.Трябва да успея да направя техниката от първия път, инъче не ставам за нищо.-Си мислеше Хаширама. Той застана сериозно,след което леко приклекна правейки знакът овен.Затвори очи,издишвайки и ги затвори,вдишвайки.След това си представи своето копие.Събра чакрата, коята успя да извлече от тялото си,концентрира се,пое за последен път дъх и каза:
-Буншин но Джутсо!-Вдигна се пушък,след което всички тръпнеха в очакване на резултата.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Окт 18, 2013 2:35 pm

-"Нормално все пак е Сенджу .."-помисли си сенсея и извади леко зловеща усмивка на лицето си.До Хаширама се беше появил негов чудесен клонинг.Личеше си,че има талант.Сенсея веднага смрази леката усмивка от лицето си.
-Е .. следващото,което трябва да направиш е Хенге .. надявам се знаеш какво е-каза учителя и го погледна.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хаширама Сенджу
Генин/Иуа
Генин/Иуа
avatar

Брой мнения : 13
Join date : 17.10.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Окт 18, 2013 7:08 pm

След като видя своят успешен клонинг,на лицето на Хашираме се изписа една голяма самодоволна усмивка.Явно и сенсеят му беше доволен, от изпълненото джутсо,защото дори за един кратък миг, той се усмихна. Хаширама видя това и остана много доволен.Следващата техника, която момчето трябваше да демонстрира, беше Хенге но Джутсо.
-Няма нужда да обснявате, сенсей,наясно съм и с тази техника.-Каза усмихнато и доволно Хаширама. Така каза но същевременно момчето не знаеше почти нищо за нея, но не искаше да показва слабост пред учителя.Искаше да го впечатли, да му покаже колко е талантлив.Е Хаширама знаеше, единствено че тази техника ти позволя да се превърнеш в нещо/някого.*Не може да е толкова трудна, сигурно е на същият принцип като Буншин но джутсо.*- се беше замислило момчето. Хаширама започна да се оглежда наоколо.Явно беше решил да пробва техниката,но се чудеше в какво да се трансформира.Поогледа някой от съучениците си, но нито един не му се стори атрактивен.След няколко минути, Хашира застана точно срещу сенсея си.Огледа го от всеки възможен ъгъл, като се стараеше да запомни колкото се може повече детайли около облеклото му и всичко друго.Най-после се реши да пробва техниката.
Изправи се,приклекна леко,след което затвори очи и се концентрира.Направи знак и отново втренчи очи в сенсея си.Събра чакра и си представи ясният образ на сенсеят си. Хаширама трябваше да се превърне в този мрачен на пръв поглед човек.
-Хенге но Джутсо.-Извика момчето и зачака реакцията на учителя си.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Окт 18, 2013 7:15 pm

Сенсея се стрестна за секунди.
-"Хмм не знаех,че излгеждам толкова злобен ..и все пак това хлапе има воля.."-помисли си.Той погледна "себе си" леко странно,но всичко беше наред.
-Е .. добре .. давай с Каварими .. -каза сенсея и го погледна.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хаширама Сенджу
Генин/Иуа
Генин/Иуа
avatar

Брой мнения : 13
Join date : 17.10.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Окт 18, 2013 8:03 pm

След като видя трансформацията Хаширама остана много доволен от себе си.Беше пълно копие на своя сенсей. Нямаше никаква разлика във външният им вид.След няколко секунди момчето отново се трансформира в себе си.*Остана само още една техника, само още една стъпка до момента, когато ще грабна моята банда и ще стана генин*- си мислеше момчето,като неусетно на лицето му се показа една сияйна усмивка.
-Изпълнявам тази техника и си тръгвам,сенсей!-Заяви усмихнато Хаширама.Беше сигурен в успеха си и не смяташе да оплеска цялата работа с последната техника.От основните техники, той вече беше изпълнил две - Хенге но Джутсо и Буншин но Джутсо. Оставаше само Каварими но Джутсо. Техниката представляваше това, да се смениш с някого или с някой предмет. Хаширама се поогледа и видя, близо до учителското биро едно дървестно трупче.Реши да използва Каварими но Джутсо с него.Поогледа го малко и реши, че не е на подходящо място, затова го премести по-близо до него.Време беше да пробва техниката.Запомни формата и размера на трупчето, затвори очи и си го представи.
-Започвам!-Каза уверено момчето.
Хаширама направи лек приклек,след което направи няколко знака и си представи как се заменя с дървестното трупче.Събра нужната чакра в ръцете си,концентрира се и извика:
-Каварими но Джутсо!-Вдигна се дим около Хаширама и трупчето, а момчето Седжу зачака реакцията на учителя.Дали ще получи своята банда?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Окт 18, 2013 8:09 pm

Сенджу отново се бе справил и с тази техника.Сенсея сложи ръката пред устата си все едно се почесва,но той се усмихна.Направи го така за да не го видят.Той беше очарован от резултата и все пак малкия беше от клана Сенджу,ако беше направил друго щеше да е разочароващо.Учителя нямаше причина,поради,която да не го пусне.Той се обърна към бюрото си и хвана една от банданите след,което я подаде на момчето отново със суров поглед.
-Е .. пожелавам ти успех за напред .. скоро идва и чуунинския надявам се да те видя там ..-каза учителя и го погледна в очите.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хаширама Сенджу
Генин/Иуа
Генин/Иуа
avatar

Брой мнения : 13
Join date : 17.10.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Окт 18, 2013 8:15 pm

Една найвна,детска усмивка се появи на лицето на Хаширама.Той сияеше от радост.Тази така желана банда сега беше негова.
-Благодаря много,сенсей. Аз също се надявам да успея да наваксам за чунинския изпит.-каза Хаширама след което направи един поклон и си тръгна усмихнат.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хана Инузука
Генин/Иуа
Генин/Иуа
avatar

Брой мнения : 9
Join date : 01.11.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Сря Ное 06, 2013 6:54 pm

Хана започна да оглежда жената от глава до пети - ,, Малко е страшничка''. Момичето не знаеше какво му предстои. Но нямаше търпение да започне.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Moderator
Admin
avatar

Брой мнения : 242
Join date : 15.08.2013
Местожителство : Селото скрито в Чорбата.

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Чет Ное 14, 2013 9:44 am

-Така...Момиче...Направи ми клонинг!
Изглежда жената не беше от тези, които обичаха да обясняват и малко ученици минаваха при нея.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хана Инузука
Генин/Иуа
Генин/Иуа
avatar

Брой мнения : 9
Join date : 01.11.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Чет Ное 14, 2013 10:29 am

Въпреки, че според момичето сенсея не беше един от най-обесняващите Хана се усмихна и готова за нови постижения седна на земята като си отдъхна. Замечтано тя гледаше към небето като се чудеше каква бе тази техника. Мислите, които и се въртяха в главата бяха толкова много, че сякаш щеше де експлодира. След многото замислени физиономии тя вече беще готова за следващата стъпка.
- Ххм... мисля, че първото ит всички неща беше да се заредим с чакра.. След това да направим нужните знаци, а най-накрая да си кажем техниката.
Хана не беше от децата, които се бяха упражнавали за изпита за генин. Тя винаги се бе оставяла на произвола на съдбата. Не и пукаше дали ще стане нещо както тя го иска. Когато момичето е изпадало в затруднени ситуации, тя винаги си е казвала - ,, Падаш, ставаш и продължаваш''. След толкова много мисли и блъскане тя най-сетне се сети за техниката.
I - Хана седна на земата и започна да събира чакра. 1-2 минути по-късно тя беше готова.
II - Спомни си и за знаците. Направи необходиите знаци.. и извика силно: БУНШИН НО ДЖУТСУ
III - До нея се появи клонинг.
Най - накрая тя изпълни целта си за клонинг. Но за да знаеше дали клонинга е добър тя зачака оценката си от сенпая.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Moderator
Admin
avatar

Брой мнения : 242
Join date : 15.08.2013
Местожителство : Селото скрито в Чорбата.

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Чет Ное 14, 2013 11:20 am

Строгата госпожа я изгледа и бледа усмивка изгря на лицето й, след което моменталически залезе.
-Добре.Браво.
Тези думи рядко се откъсваха от устните й.
-Давай следващата техника.
Добре, че зад нея имаше табло, на което бяха изписани и трите изпита, иначе трудно щеше да се разберат думите на тази, очевидно, социопатка, която водеше нещо толкова важно, решаващо за съдбата на шинобитата.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хана Инузука
Генин/Иуа
Генин/Иуа
avatar

Брой мнения : 9
Join date : 01.11.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Чет Ное 14, 2013 6:59 pm

Хана направи чаровна усмивка като се надяваше да се хареса на сенсея. Следващата техника беше Каварими но джутсу. Бъдещетият генин знаеше за тази техника. Беше я виждала как другите деца я правят на тренировачната площадка. В главата на Хана се появиха отново онези дразнещи мисли. Трябваше да не се излага пред учителя, ако искаще да се хареса. След толкова много мисли най-сетне се сети. Каварими но джутсу бе техника, която помага да се избегнат атаките на врага и да го заблудят. Тя седна на земята като си кръстоса краката. Съсредоточи се и започна да събира чакра.
- Мисля, че събрах предостатъчно чакра!
Направи неопходимите знаци и извика силно, така че да е чуе цялата академия:
- КАВАРИМИ НО ДЖУТСУ!
Показа се гъст и тъмен дим, но изведнъж нещо се показа:
-  Добре ли се справих, сенсей? - попита с усмивка Хана
Хана не можеше да се стърпи да не попита. Беше толкова развълнувана! Заради голямото нетърпение момичето попита още веднъж:
- Сенсей, как се справих?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Moderator
Admin
avatar

Брой мнения : 242
Join date : 15.08.2013
Местожителство : Селото скрито в Чорбата.

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Ное 15, 2013 9:52 am

-Хах...
Тя не искаше да си признае хубавото представяне на девойката.
-...Давай последното вече...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Хана Инузука
Генин/Иуа
Генин/Иуа
avatar

Брой мнения : 9
Join date : 01.11.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Ное 15, 2013 8:09 pm

Хана видя съмнителността в сенсея. Тя вдигна поглед към учителя като се усмихна. Просто искаше да я признаят. Следващата техника беше Хенге но джутсу. Тази техника я знаеше много по-добре от другите. Постоянно си правеше шеги с нея. Само като си спомни този спомен се засмя жизнерадостно. Но след 5 секунди тя се спря. Не искаше сенсея да я помисли откачалка. Хана отиде до едно дърво, където беше нейното шише с вода. Беше жадна. Знаеше, че не е позволено да се пие или яде по време на изпит, но едва ли две глътки щяха да и навредят. След като пи малко вода тя се върна обратно към изпита. Беше забравила за момент какво трябва да прави, но се сети навреме. Започна да си диктува последователно стъпките за техниката.
I - Седни на земята и събири достатъчно чакра.
II - След като си събрал достатъчно чакра започни знаците.
III - Направи знаците и извикай не много силно техниката:
- Хенге но джутсу!!!
Тя се направи на сенсея, но на нея не и хареса много как се бе справила, за това я направи отначала. 2 минути по-късно Хана беше направила и втория опит. И този опит не и хареса, но нямаше връщане назад.
- Сенсей, къде са ми пропуските и добре ли се справих? - каза Хана като направи кучешка муцунка (^^).
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Moderator
Admin
avatar

Брой мнения : 242
Join date : 15.08.2013
Местожителство : Селото скрито в Чорбата.

ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   Пет Ное 15, 2013 8:24 pm

Жената измънка нещо под носа си и й подаде банданата.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Класната стая   

Върнете се в началото Go down
 
Класната стая
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
New Naruto World :: Играта :: Селото скрито в камъните ( Иуагакуре ) :: Академията на Иуа-
Идете на: