New Naruto World

Добре дошли в един нов свят на Наруто! ^^
 
ИндексИндекс  PortalPortal  КалендарКалендар  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Тренировъчна площадка

Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Нед Сеп 15, 2013 6:47 pm

Тренировка за бързина

Мадара спря за пет минути.Беше изморил и напрегнал очите си много, но беше напълно нормално.Все пак правеше първи опити да използва Шаринган с истинското му предназначение.Следващото нещо, което щеше да тренира, той бе решил да е бързината му.Все още беше бавен по време на битка и това много осезаемо си проличаваше.Момчето дръпна косите от лицето си и изкара хронометър.Този път се беше сетил за си го вземе и нямаше смисъл да прави клонинги, които да се опитват да му изброят с точност секундите.Зае начална позиция и задържа пръста си на копчето.
-3...2...1!
Натисна бързо и секундите тръгнаха, а той се затича напред с всички сили.Мислеше да обиколи два пъти кръг от 100 метра.Тича ли, тича.Гледаше да не се спъне и да не отваря устата си, за да не се нагълта без време с пясък.След половината разстояние, коремът леко започна да го приболява.
"-Толкова бързо ли?Вярно е, че съм се отпуснал много."
Опита се да даде малко по-добре скорост, макар и да имаше чувството, че ще се прекатури напред няколко пъти всеки момент.Най-накрая успя да ги премине.Бързо погледна машинката и погледът му потъмня още повече, ако това въобще беше възможно с тези черни очи.
-Само толкова ли?
Погледна разочаровано и се намръщи.
"-20 секунди...Много са.Аз съм нинджа.Трябва да е с пъти по-бързо."
Изчисти резултатите и вдиша три пъти дълбоко, за да успокои разбушувалия се пулс.
"-Пак...Няма друг начин просто...Чуунинските ще дойдат, а аз няма да имам подходящите умения за тях."
Отново застана на нисък старт.
-Три, две, едно!
Пръстта му отново ловко щракна хронометърът и момчето бягаше разстоянието отново колкото му държат крачката.Най-вероятно нямаше да има кой знае какво подобрение, но нищо не му пречеше да се пробва.
"-Апф...Болят ме краката...Чудесно."
И все пак не спря.Вярно е, че беше леко злополучен тия дни, особено след тази кръчма, на която беше отишъл.Но все пак си даде воля, че ще се постарае все нещо да постигне днешния ден.Сутринта страдаше ли, страдаше, неоспорим факт.И все пак не си промени мнението.Беше решил, че днес ще е негов ден.Мъж го искам, сега го искам.Точното изречение за неговата работа.
Мадара се опитваше да изглежда все едно не го е заболяло нищо, но много май не му се получаваше номерът.
"-Още малко."
И наистина, скоро приключи.Погледна секундарника.
-18...Това не е много добре...Пфф...
Реши отново да пробва, но този път с шарингана си.Включи го за нула време и се подготви.50 метра.Това беше първата цел.Искаше да види колко ще измине за обичните 50 метра с тези очи.Отново застана на нисък старт.Цъкна копчето за кой ли път и пак даде газ.Имаше чувството, че всичко е забавено около него.
"-Това усещане е невероятно."
Мисълта, че е стигнал до тук и прави в този момент това, го караше да изпитва необяснима радост.
-Стоп!
Спря рязко след собствената си команда и погледна.
-4 секунди чисто!
Усмихна се широко.Вярно е, че се бе задъхал и очакваше мускулната треска да го хване, но сега по-важен бе резултата.
"-Иии...Намерих кога да ожаднея."
И още един факт - бе съобразил да си донесе шише.Махна капачката и отпи, но после изплю малкото, което не беше глътнал.
-Уф...Уж я сложих на сянка...
Остави шишето и с неприязъм си мислеше, как щеше да му е добре, ако имаше леден кеккей генкай, но после бързо съжали и се "извини" на безценните си очи.
За вече незнаен на брой път направи отсечка, отново с Шаринган.Показа хубав резултат от хубави секунди.Пробва без силата на очите си и сякаш имаше съвсем леко подобрение от рекордните...секунда и половина.
Мадара се засмя.
Направи Буншин.
-Малко състезанийце?
Клонингът се подсмихна.
-Просто ми ела.
И изведнъж се затичаха безцелно напред.В движение, Мадара покри с ръка пред устата си и извика:
-До онзи камък!
-Дадено!-отвърна му.
След около 10 минути бягане от скала до скала, клонингът изчезна, оставяйки само дим след себе си.Мадара се стовари ухилен на земята, дишайки тежко.Стана целия в пясъци, но това сега не го касаеше много.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Нед Сеп 15, 2013 8:59 pm

Тренировка за сила.

След като се отъркаля хубаво в пясъка, досущ като някакво животно, момчето стана и се изтупа.Все още се благодареше, че облаците ще ги има известно време.Това означаваше, че ще може са усвои повече неща.Загледа се за момент в заоблаченото небе и се замисли за кратко, след което щракна с пръсти доволно и се подсмихна.Следваща цел в негов списък бе...
-Сила.
Направи клонинг.Погледна го и му направи знак да се дръпне и да се подготви.
-Малък спаринг?
-Пфт, защо не?
Засмя се на разговора, когото дискутираше заедно с Буншинът.Отдалечи са на известно разстояние и се подготви.Засили се насреща му и го нападна с юмрук.
/През погледа на истинския Мадара/
Замахнах към него с всичка сила.Той спря юмрукът ми и се опита да ме уцели с ритник, но аз навреме се дръпнах някак си.Сложих една ръка пред него и той започна да удря с юмруци по нея.Успя леко да ме мръдне назад, но все пак беше слаба работа.Успях да спра всеки един удар.Не можех да преценя хубаво или лошо е това.Най-точно щеше да се определи, ако се намесеше и трети човек...Но явно нямаше такъв.Опитах се да направя преценка, но едва ли щеше да е много точна.Започнах сам да се обърквам с всеки изминал момент.Силите ни бяха равни и просто нямаше начин да се определи.Замахнах с крак към противника си, но той успя да отскочи встрани и избегна сръчно и ловко.Всъщност...И тук не се знаеше дали се е справил той добре или аз се мотая докато вдигна крака си, че докато го засиля и така нататък...
Мина поне половин час така.Вече следобедът напредваше с темпове, а аз само си губех времето...Може би.Не беше ясно какво се случва, защото, както казах, на практика сме един и същ човек.Това е само малка част от моята чакра, образувана под формата на мое копие.Психически напълно еднакви, на външност също.След няколко минути цялата тази история ми писна и реших и аз да нападна.Направих нещо от рода на моето Тсутенкюаки, но без да влагам никакво количество чакра и концентрация.Резултат бе доста остра болка, но все пак трай бабо за хубост, както са казали хората.
Подгоних го в околността и се опитах да го съборя чрез най-обикновено тайджутсу.Дори техники не използвах.Нали все пак това е тренировка за физическа сила на тялото, не за изпробване на издържливостта на чакра количеството ми.И след още изгубено време, аз най-после успях да го уцеля и той изчезна, връщайки ми спомена от битката.Стана ми още по-объркано...Знам просто, че успях да му направя суплес, но това не беше достатъчно успокояващо.
/Неутрален/
Момчето отново ожадня.Опипа хубаво шишето и установи, че водата е изстудена някак си.Отпи една огромна глътка, а после втора и трета.Когато засити жаждата си, той разтри слепоочието си и реши пак да се върне към заниманията си.Но този път нямаше да си прави двубой.Застана пред един от високите дънери, които принадлежат за трениране и прокара пръсти по кората.
-М...Съжалявам много, ръце, ама пак ще сте бинтовани.
След глупавото си изказване, той разтърси глава.Изпука кокалите си хубаво и шумно и замахна с юмрук.Удари по повърхността и присви очи от болка.
-Всеки път едно и също...Няма ли вече да се промени нещо...
Той си мрънкаше тихо под носа и недоволстваше от факта, че всеки път на първия удар си "изпотрошаваше" пръстите и после кожата му беше сякаш е ходил на война, и е мъкнал камъни.Смръщи се леко, но после реши, че няма смисъл да прави физиономии за всеки неуспех.Удари с другата ръка и резултата беше същия.Изплакна ръцете си във водата, отмивайки червените цветове.Върна се и въздъхна.Пое си въздух, а после започна здраво да бие по дънера.От време на време включваше и по някой ритник.Опита се да е максимално бърз, дори започна да брои секунди и удари.
-20...за 15 секунди.Апф...Ужас.
Повтори отново всичко и този път, дори за негова изненада, успя да достигне 20 за 10.
-Е това не го направих аз, заклевам се.
Подсмихна се и "пусна" шарингана.
-1,2,3,4,5...
Бързо броеше секунди и удари.За една секунда успяваше да направи по 2 удара, а от време на време за секунда и половина - 3.
"-Обичам тези очи!"
Ясно бе, че се беше влюбил в своя кеккей генкай.
-Добре...Още малко.
Започна нещо като битка с дървото.Отстрани изглеждаше малко смешно, но всъщност това бе доста ефективен вид тренировка.
Замисли се за кратко, а после направи пет клонинга.
-Давайте.
Всеки се опита да го приклещи и да му нанесе щета от различно място.Но благодарение на шарингана си, той прочете всяко движение.Не, че не знаеше как ще действат, не беше чак такъв глупак.Просто важно бе, че очите работеха с всички свои функции.Хвана един и изви ръката му, мятайки го по втори.
"-3 останаха."
Спъна единия.Той падна, но не изчезна, а ловко се надигна отново, досущ като нинджа.Втори го нападна с комбинирана атака заедно с третия.
Поредните няколко минути си отлетяха най-спокойно.Накрая Мадара им направи няколко хватки, които принципно се използваха в уличния бой.Не бяха така необходими, всъщност не трябваше да ги намесва, тъй като бе шиноби, но просто вече му писна този еднообразен бой, който водиха достатъчно дълго, според неговите изчисления.
Седна на един камък с намерението да си отпочине.Пийна още вода и се загледа напред, умисляйки се дълбоко.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Пон Сеп 16, 2013 7:36 am

Тренировка за ловкост

Не че му бе толкова належащо да се изпълни на момент, но момчето имаше огромно желание да потренира и своята ловкост.Когато си отпочина задоволително хубаво от предните изморителни битки и неща, които бе свършил, той се надигна и поизтупа леко, за да събори прахоляците и всички гадости от себе си.За момент огледа, дали не е останала някоя стара мишена, но за негово най-голямо съжаление, тук не се намираше нещо подобно.Накрая се реши, че най-удачен избор е да използва дънера за тази цел.
Момчето се дръпна на достатъчно метри и се вгледа напред, сякаш мерейки на око разстоянието.Изкара по три куная във всяка ръка и зае поза.Ясно му бе, че едва ли ще постигне нещо, след като не е тренирал своята точност от месеци, но все пак не му пречеше да се опита.
"-И сега майтап.Всеки на по метър и половина минимално от другия, обзалагам се!"
Пое си дъх, нагласи си ръцете в правилна позиция и хвърли кунаите.Когато излетяха, поиска да стисне очи, но вече се беше отказал от този си стар навик.Някак си успя да ги държи отворени и да проследи всичко.
-4 в дървото, 2 на земята.
Отиде и си ги взе, след което се върна на мястото си.Щеше да опита отново.
-Бавно и плавно.-изшепна си момчето.
Повтори движенията, но по-забавено и отдели повече внимание на всичко.Загледа се в дървесината и прокара мислени линии как да се подредят оръжията, след което ги хвърли.Погледна леко изнервено.Резултатите отново не бяха от най-розовите, но поне важно бе, че всичко се намираше в зоната, където трябва...Макар и доста разпиляно.
"-Агх...Как може такава глупост да е толкова неосъществима засега?"
Отново си ги събра и пак зае същата позиция.Беше се ядосал малко.Всъщност дори сам не знаеше защо се изнервя за такива малки глупости.В яда си, той ги хвърли и те се подредиха в почти правата линия, която им бе начертал с очи.
"-Чиста случайност!"
Не признаваше този опит и щеше да го одобри, когато сам успееше поне няколко пъти да го направи.
"-Отново."
Прокара пръсти през лъскавите метални парчета и ги измъкна.На тяхно място бяха останали едва забележими дупки.Мадара бавно закрачи назад.След няколко метра се спря и се обърна, гледайки мишената си.Този път щеше да ги подреди.Изпъна един крак, а другия го сви в коляното, накланяйки се напред.И двете ръце се кръстосаха и оръжията, които държеше между пръстите си, застанаха на нивото на лицето му.Пое си въздух.Вгледа се и се концентрира напред.Представи си ги как летят.
"-3...2...1!"
Като по команда той хвърли ножовете и те летяха напред, разцепвайки безмилостно въздуха.След като приключиха полета си и изминаха определената им траектория, те се забиха не много дълбоко в кората.Чу се тихо издрънчаване от сблъсъка между дървената повърхност и сивия метал.Мадара огледа доволен и се усмихна.Този път реално бе постигнал нещо.Наредени точно както си ги бе представил.
"-Добре ли е...Не е ли...Не знам!"
След като си прибра кунаите, той реши, че е ред на шурикените.Взе ги и повтори същото като при предните, но тук направи грешка.
"-Мхм...Не прецених добре.Тези са с пъти по-леки, а аз май малко прекалих със силата..."
Взе злополучните резултати и се пробва пак.С всеки изминал път имаше малки подобрения.Половин час поне се занимава с това.Накрая реши да пробва с жива цел.Направи буншин.Клонингът веднага започна да бяга, а оригиналът го целеше.Най-накрая успя да го издебне и да го превърне в дим, който се разсея бързо.
"-Стига толкова от това...Ще го тренирам още по-късно!"
Загледа се в небето и усети леката миризма на дъжд.Вярно бе, че е уцелил точно това време.
"-И в пустинята трябва все някога да вали...Едва ли е заблуда."
Но за щастие все още бе сухо.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Пон Сеп 16, 2013 8:08 am

Katon: Hibashiri - C/Ц ранк нинджутсу

Беше се изморил, но не обърна внимание на този фактор.Сега точно имаше желание да научи още някоя огнена техника.Мадара се замисли.Не му беше останал богат избор.Поне измежду тези, които си бе харесал.
"-Katon: Hibashiri...Заслужава ли си въобще?Ще си изгубя ли времето?Пфт..."
След минути чудене и преговори със себе си, момчето най-после реши, че това е само една техника.Дори да не му станеше любима, пак щеше да е от полза, кой знае, можеше в бъдеще точно такава да му е необходима.
Katon: Hibashiri представлява нещо като огромна огнена преграда.Потребителят набелязва врага си в подходящ момент и на подходящо място.След като изстреля огньовете, те заобикалят в перфектен кръг около жертвата и й затварят всички пролуки.Би могло да се определи като огромен огнен затвор.
Момчето разтри с ръка врата си и се огледа за хубаво място.Отново се отблагодари на времето, че е на негова страна и е хладко.Той си избра един голям и самотен камък в далечината.Отиде на пет метра от него и огледа хубаво от коя страна ще е най-удачно да се опита.Концентрира огнената чакра в корема си.Забеляза, че това стана с пъти по-бързо от преди.Изглежда имаше напредък с Катон, едва осезаем на пръв поглед, но същевременно много важен и от голямо значение.
Тази техника имаше само един знак.Тигър.Мадара бързо си постави ръцете в негова форма и се концентрира.Не след дълго си пое дълбоко въздух.Сгря го и след малко "изхвърли" големи пламъци.
-Katon: Hibashiri.
Но този негов опит приличаше по-скоро на Гоукакю.С единствената разлика, че по едно време огънят започна да се разделя и да се опитва да оформи оградата.След минута, той затвори устата си и отпусна ръцете си.Вече кожата му не се изгаряше, което бе още един много важен повод.
"-Това ще се проточи."
Повтори всичко наново.Знак.Име.Изтрелване.Резултат - почти еднакъв.Макар и с леки подобрения, които момчето не можеше да признае.Неговите критерии за хубаво бяха далеч по-високо от това.
"-Ще пробвам за последен път днес.Ако не стане...Не знам, по-късно може би пак...Много не ми се занимава сега."
Съсредоточи се.Събра малко повече чакра, отделяйки няколко секунди повече от предния път.
-Katon: Hibashiri!
Знак тигър, след което вдигна една ръка пред устата си и избълва като дракон, колкото и странно да звучи отстрани, пламъците.Този път много по-буйни и мощни.Силата и скоростта, с която бяха полетели, за щастие бяха достатъчно добри и големи.И това се разбра, след като се заформи онзи така представян досега кръг.
"-Май...Стана?"
Сам не знаеше дали е успех или не.В интерес на истината бе виждал само веднъж техниката и то от голямо разстояние.Сам не знаеше дали това е успех, случайност или може и по-добре.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Админ
Admin
avatar

Брой мнения : 341
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Пон Сеп 16, 2013 6:35 pm

Бързина: +112
Ловкост: +86
Усвояване на техника: Успешно!

Сенсея бе впечатлен от амбицията на Мадара. Той се усмиваше широко и се радваше на енергията, която той не хабеше в разлвечения и приказки, а в много тренировки. Чернокосия Учиха не само увеличи и физическите си способности, но и научи нова техника, която можеше да му бъде от полза.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://newnarutoworld.bulgarianforum.net
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Вто Сеп 17, 2013 6:13 pm

Сила: +122
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Съб Сеп 21, 2013 3:02 pm

Мадара пристигна още по тъмно сутринта.Надяваше се, че ще намери някой чуунин или джонин.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Админ
Admin
avatar

Брой мнения : 341
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Съб Сеп 21, 2013 3:30 pm

Tъй като всеки сенсей започваше задълженията си от рано сутринта, бяха разпръснати във всяка една част на селото. Един от тях стоеше на тренировъчната площадка и очакваше ученици да дойдат, за да може да ги оцени в тренировката си.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://newnarutoworld.bulgarianforum.net
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Съб Сеп 21, 2013 3:33 pm

Мадара забеляза един от сенсейте.
-Добро утро, сенсей.
Той застана до него.
-Имам желание да проверя дали имам втори елемент.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Админ
Admin
avatar

Брой мнения : 341
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Съб Сеп 21, 2013 3:37 pm

Сенсея погледна към чернокосия младеж до себе си. Той чу молбата на Мадара и веднага извади едно листче.
- Ето. Прокарай чакра през листчето.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://newnarutoworld.bulgarianforum.net
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Съб Сеп 21, 2013 3:47 pm

Мадара пое листчето и го огледа.
"-Същото използвах като овладявах контрол над Катон чакрата си.Предполагам е на един и същ принцип.Само трябва да се опитам да извлека нещо различно от това, което умея в този момент.
Затвори очи и се концентрира, стискайки съвсем леко хартийката между показалеца и средния си пръст.Някак с хиляда зора и мъчения той успя да спре потока на своя Катон, давайки път на непозната засега чакра.Не беше много сигурен дали е това, за което си мисли.Съществуваше шанс да е обикновената и само така да му се струва.Цялата работа беше много 50 на 50.
"-Хайде де!"
Продължи да стои така мълчаливо и напрегнато около пет минути.Опитите да държи настрана своя огнен елемент се оказаха доста по-сложни, отколкото се смяташе, че трябва да бъдат.По едно време сякаш леко го засърбя ръката.Отвори едното си око внимателно, после другото, а накрая последна сенсея в очакване на отговор.
"-Е?Стана ли?"
Все още не беше поставил погледа си върху хартията, защото му беше известно, че можеше просто да се е опърлила с Катон.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Админ
Admin
avatar

Брой мнения : 341
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Съб Сеп 21, 2013 5:06 pm

Сенсея изчака малко момчето, докато не забеляза какъв бе резултата. Листчето, през което премина чакрата на Мадара се смачка. Явно Мадара има и втори чакра елемент, който е Райтон, т.е Светкавица.
Мъжа повдигна веждите си учудено и сбръчка челото си. Той потупа Мадара по рамото и се усмихна:
- Браво! Имаш Райтон. А доколкото знам, Райтон и Катон смесицата може да бъде резултат на Ентон. Ти си Учиха, нали? Явно имаш Ентон, ноо трябва да го развиеш.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://newnarutoworld.bulgarianforum.net
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Съб Сеп 21, 2013 5:07 pm

-Райтон, хъх...
Мадара огледа хубаво сплесканото листче.
-Благодаря за помощта и информацията, сенсей!Аригато!
Поклони се и побърза да тръгне нанякъде.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Админ
Admin
avatar

Брой мнения : 341
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Пон Сеп 23, 2013 6:43 pm

- Няма защо... - каза си тихо той и прибра листчето в джоба си. - "Силни ще станат всички. Имат талант."
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://newnarutoworld.bulgarianforum.net
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Пет Сеп 27, 2013 6:15 pm

Raiton: Hiraishin - C/Ц ранк нинджутсу

Мадара изтича на своето си място развълнуван.Райтон му идваше перфектно.Бойни техники имаше от този елемент колкото човек поиска.Труден избор беше, коя да се научи по-напред.Мадара не се замисли много-много.Реши да е първата, която му попаднеше в ума.Случайно това бе Raiton: Hiraishin.
"-Мдам...Възможно най-сложната техника за сегашните си нулеви умения..."
За момент се поколеба, но после реши, че така или иначе щеше еднакви усилия да хвърли, докато се научи на контрол над елемента си.
"-Проблем...Не знам какво да направя първо..."
Като за начало намокри ръцете си хубаво.Ясно му бе само, че от тях тръгва "магията".Съсредоточи се и отново блокира пътищата на Катон чакрата си.Оставаше да направи нещо, което наподобява прокарването на Райтон по листчето.Затвори очи и стоя така поне 20 минути, без да се случи нищо.Направи още един опит, който определено трая по-дълго.Усети гъдел по ръцете си.
"-Това ли е?"
Отвори очи и погледна.Малка искра играеше в ръцете му, а след секунда изчезна.
"-Ясно.Разбрах как става."
Водата по ръцете му вече беше засъхнала и нямаше помен от нея.
Raiton: Hiraishin е много особена техника.Трябва да се докоснеш до жертвата си, да направиш джутсуто за секунди и да го насочиш без грешка.Много сложно като за Ц ранк класификация, но и в същото време елементарно, ако успее човек да хване номера му.
Мадара застана неподвижен и си пое въздух.Направи един буншин.Клонингът застана на добро разстояние от него.Учихата мина бързо край копието си и го докосна, след което отскочи с лице към него.Направи изключително бързо необходимите знаци и се опита да изпрати колкото може повече Райтон чакра до всички краища на тялото си.
"-Така...Още малко!"
Представи си искрата, която трябваше да обгърне тялото му и да мине през клонинга.
-Raiton: Hiraishin!
Затвори очи.Чу някакъв звук.Надяваше се дълбоко това да е техниката, която се опитваше да научи.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Пет Сеп 27, 2013 6:23 pm

Чернокосия младеж прекрасно се справи с техниката.
-"Всички се трудят здраво .."-помисли си сенсея който се беше облегнал на едно дърво и го наблюдаваше.
/Одобрена техника/
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Съб Сеп 28, 2013 7:39 am

Magen: Kasegui no Jutsu - C/Ц ранк генджутсу

Учихата активира шарингана си, който все още не беше на най-хубаво ниво и имаше какво да се желае от него.
-Буншин но джутсу!
Клонингът, още с появата си, машинално се дръпна на обичайно разстояние, което се използваше при научаване на ново джутсу.
Magen: Kasegui no Jutsu беше следващото и последното, което щеше да научи докато е генин.Шаринган техника, която парализира противника и го кара да вижда, че в него са забити огромни метални колове или шипове.В същото време се усеща психическа болка и илюзията се преживява като реалност, което е равно на физическо усещане.
Мадара се зачуди как би трябвало да започне цялата тази история.Облегна се за момент на един стар и отдавна останал без живот пън и се замисли.
"-Така...Този път е истинско генджутсу.Илюзия.Не само размяна на погледа над нещата с противника, в случая клонинга..."
Още по-сложно беше, че нямаше истински човек наоколо, а само неговото копие.Това го затрудняваше до известна степен, тъй като е сложно да вкараш себе си изненадващо в генджутсу.
"-Добре...Нека поне опитам, а ако не стане...Колкото и да не искам...Ще търся...П..по...помощ."-с неприязън си помисли тези думи и преглътна тежко, стисвайки очи за момент, който не трая дълго.
"-Първо...Представа..."
Опита се да избистри картината на всичко това и в същото време започна да събира чакра в очите си.Този път бе по-лесно, тъй като вече беше тренирал това при първата си техника с тези очи.
Клонингът в това време се загледа право в червеното, сякаш опитвайки се така да му помогне по един или друг начин.
Мадара го погледна и застина срещу него, без да мига.
"-Добре..."
-Magen: Kasegui no Jutsu...
Пред очите му се развиваше картината, която би трябвало да се случи, но все пак не беше убеден, че е точно това, което трябваше да се случи.Можеше да е просто неговото въображение.
Зачуди се за момент, а след това прекрати всичко и освободи клонинга.Щеше да прегледа неговите спомени, за да знае дали да се опита отново.Очите вече леко го боляха и това не беше добър знак, затова си върнаха стария черен и дълбок цвят.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Съб Сеп 28, 2013 8:18 am

/Одобрена техника/
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Madara Uchiha
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 245
Join date : 15.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Нед Окт 06, 2013 6:30 am

Издръжливост

Мадара осезаваше, че не е особено издържлив на удари и лесно биха могли да го повалят.
"-Скоро...Съвсем скоро ще дойдат чуунинските.Вярно е, че няма три месеца откакто съм генин, но не мисля да стоя и да чакам следващите, които кой знае на кой цар на годините ще са.Мисля да тренирам колкото може повече преди да е дошло време за тях, че ще е много неприятно да загубя...Особено след като съм Учиха."
Учихата обходи около мястото, където мислеше да направи малък и не особено нежен спаринг с клонинги.
"-И да имаше сега някой силен...Сенсей може би...Не знам..."
Въздъхна.Повече от ясно му бе, че това нямаше как да се случи.Учителите нямаше точно с него да се занимават.Те подготвяха най-новите.Нямаше да дойдат да му обърнат внимание, особено след като на него му беше нужна подготовка за чуунинския изпит.
"-Така...Имам седем научени техники, без да броя началните от изпитите в академията.Предполагам, че ще направя пробен двубой."
/От името на Мадара/
Перфектно.Щях да изпробвам всичко, което бях научил.Чудесен шанс да се докажа на себе си...Ако въобще има нещо за доказване.Застанах на добро разстояние.Огледах се и начертах мислени линии наоколо, които определих като граници и радиус на битката и щетите.
-Да потанцуваме.
Заех позиция.Щеше да е интересно.Исках да видя стъпките си в завършена форма, ако можех така да определя всичко постигнато до тук.Не бях хвърлил малко труд, но да кажем, че можеше да е много по-добре нивото.Нищо, това ме устройваше идеално.Включихме шаринган.Не беше нужно да го пазя за накрая.Точно него трябваше да тренирам повече.Макар и после да ме болеше главата зверски.Но нека се върнем на случващото се.Клонингът се засили към мен и се опита да ме атакува с тайджутсу.Но не какво да е, а така любимата ми техника Tsūtenkyaku.Успях да я избегна едва.Това или сочеше, че съм бавен, или, че съм бърз.Така и не можеше да се определи, затова заложих на първото.Отдръпнах се на добро разстояние.
-Katon: Hibashiri!
Изстрелях струята огън, която се раздели на две и заобиколи около клонинга, заформяйки кръг около него.Надявах се от една страна да се измъкне.Като се разсеяха пламъците, аз видях, че нямаше никой вече.Смръщих се.Нима така бързо изчезна.Но все пак бе нормално, нали е клонинг.В следващия момент усетих нещо зад гърба си.
-Katon: Endan!
Копието се бе измъкнало някак.Бързо се отдръпнах от огнения изстрел, който полетя така злостно към мен.Усмихнах се.Все още имаше чакра за тази атака.Но накрая изчезна.Изглежда напрежението достигаше до две техники, не повече или по-малко.Направих още един Буншин.Щях да изпробвам всичко, дори това да значеше часове.На чуунинския нямаше само да стоя и да гледам.Всичко щеше да има приложение.И сега вече бе ред на това, което пазих толкова.Magen: Kyō Tenchi-ten.Съсредоточих се и концентрирах чакра в очите си, поглеждайки бързо в очите на противникът, който се готвеше и беше тръгнал да използва Katon: Gōkakyū no Jutsu.Освободих го след пет минути, тъй като чакрата ми беше започнала да си отива.Тогава той се подсмихна и рязко ме нападна с Тсутенкюаки.Успях на време да използвам Каварими.
-Magen: Kasegui no Jutsu.
Опитах се да го хвана, след което изчезна за секунди.Напрежението, което тази техника носеше, беше огромно, особено за психиката.
Починах си пет минути и отново направих клонинг.Поне два часа се бихме.Всички техники, всяка една.Всичко което знаех.Приложих го.Накрая паднах уморен.Вече беше полунощ.
/От името на неутрален разказвач/
Мадара беше целият в прах и драскотини.Лежеше запъхтян и тежко дишаше.Битката, която водеше срещу себе си часове наред, определено бе тежка.Накрая стана и реши да се насочи към къщата си.Нямаше засега какво да върши тук."Изключи" силата на очите си и болката проряза главата му.
-Ъгх...
Тръгна бавно напред, разтривайки слепоочията си.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Админ
Admin
avatar

Брой мнения : 341
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Вто Окт 08, 2013 10:26 pm

Сенсея наблюдаваше зорко към чернокосия. Момчето не само добави бонус към издръжливостта си, но сякаш се сдоби с нова сила.

/Издръжливост: 90
Чакра: +15/
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://newnarutoworld.bulgarianforum.net
Ино Яманака
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 122
Join date : 15.07.2013
Age : 21
Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Нед Окт 13, 2013 9:13 am

Ино се запъти към тренировъчната площадка. Скоро не бе тренирала, а и се искаше да научи нещо ново и полезно. Преди всичко обаче искаше да научи нещо друго...
Когато стигна се огледа за сенсей. Искаше да види дали има втори чакра елемент. Ако имаше... е, тогава вече определено щеше да се потруди доста върху техниките си.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Минато Намиказе
Генин/Коноха
Генин/Коноха
avatar

Брой мнения : 392
Join date : 11.07.2013

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Нед Окт 13, 2013 8:17 pm

Един учител спокойно клатушкаше краката на клона на дървото,докато не видя едно русокосо момиче,което явно се оглеждаше за някой.Той за секунди се яви пред погледа на девойката.
-Ей .. има ли нещо с което мога да помогна ? -попита с усмивка той.

/Ако ме няма може да я поеме и друг замалко Smile /
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ино Яманака
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 122
Join date : 15.07.2013
Age : 21
Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Нед Окт 13, 2013 8:58 pm

Изведнъж появилия се учител леко сепна Ино, но тя бързо се окопити.
-Здравейте, сенсей! - усмихна се и допълни. - Бих искала да разбера дали имам втори чакра елемент. Първият ми е катон. - поясни и продължи да се усмихва леко.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Moderator
Admin
avatar

Брой мнения : 242
Join date : 15.08.2013
Местожителство : Селото скрито в Чорбата.

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Пон Окт 14, 2013 1:51 pm

Мъжът я погледна и повдигна вежда.
-Втори елемент?Хмм...
Впи поглед в нейните ясни сини очи и се замисли за момент.След секунда извади едно интересно листче.Подаде й го и й обясни за какво служи то.
-Тази хартия е специфична.Позволява на чакрата да премине през нея.Ще се случи аномалия с листа.Всичко зависи от типа чакра.Давай, прокарай.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ино Яманака
Генин/Суна
Генин/Суна
avatar

Брой мнения : 122
Join date : 15.07.2013
Age : 21
Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...

ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   Пон Окт 14, 2013 4:13 pm

Ино вече бе правила номера с листчето. Трябваше само да прокара малко чакра през него и то щеше да покаже какъв бе вторият и елемент, ако разбира се имаше такъв. Пое листчето с леко вълнение и го сложи между дланите си. Затвори очи молейки се наистина да има втори елемент. И то такъв, че да може да комбинира втория с първия.
Щеше и се да беше малко по-силна. Може би тогава наистина щеше да се почувства наравно с останалите. Но цялото онова натякване от майка и като дете, че не става за нищо се бе загнездило в ума и. Очакванията и бяха страшно високи, а Ино рядко ги опровергаваше.
Именно, за това сега блондинката бе решена на всичко, за да носи името на клана си с гордост. Искаше всички да знаят коя е... и то не защото бе дъщеря на главата на клана, а просто защото бе постигнала нещо сама. Всичките и цели бяха съсредоточени в това да се сдобие със сила. Малко или много тя бе нужна на всички и Ино не беше изключение.
Отърси се от мислите си и отново се концентрира. Усети чакра потока, който насочи към ръцете си и по-специално - мъничкото листче. Когато бе сигурна, че е изпълнила каквото трябваше отвори очи и разтвори длани. Затаи дъх в трепетно очакване. Надяваше се, че от сега нататък щеше да може да прави наистина страхотни неща.

/Уфф тия 10 реда :ДДДД/


Последната промяна е направена от Ино Яманака на Пон Окт 14, 2013 6:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Тренировъчна площадка   

Върнете се в началото Go down
 
Тренировъчна площадка
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
New Naruto World :: Играта :: Селото скрито в пясъка ( Сунагакуре )-
Идете на: